Kapka naděje slavila 20 let. A byla to velká paráda!

Nadační fond Kapka naděje už dvacet let pomáhá zachraňovat dětské pacienty s poruchou krvetvorby, nádorovými onemocněními a ty, jejichž léčba vyžaduje transplantaci kostní dřeně. U letošních oslav  nechyběla ani televize Prima, která s Nadačním fondem kráčí po boku už několik let. Společně tak na 20. prosince připravily televizní pořad s názvem Kapka naděje. A bylo se na co dívat!

Vánoční čas je časem zázraků a poslední adventní neděle patřila Nadačnímu fondu Kapka naděje. Spolu s moderátorem Liborem Boučkem, který jubilejním a speciální pořadem provázel rozzářílo 20. prosince 2020 obrazovky televize Prima kouzlo zázraků, solidarity a pomoci. 

Diváci mohli po celou dobu pořadu posílat příspěvkové DMS nebo prostřednictvím webu kapkanadeje.cz poslat peníze přímo na charitativní účet fondu. A jaký byl celkový nadační výtěžek?

Krásných 27 841 629 Kč

K úžasnému výtěžku přispěli svým vystoupením například Tomáš Klus, Mirai, Ewa Farná, Eva Burešová, Pokáč, Václav Noid Bárta a řada dalších. Ti si pro tuto příležitost připravili svá vystoupení v poněkud komornějším duchu. 

Živá vystoupení jednotlivých umělců v devadesátiminutovém pořadu se budou střídat s dokumentárními snímky, za kterými stojí přední čeští dokumentaristé a reflektují problematiku dětské onkologie z pěti různých perspektiv.

ZÁZNAM POŘADU MŮŽETE SHLÉDNOUT ZDE: www.iprima.cz/filmy/kapka-nadeje

Děkujeme všem, kteří nám k tomuto skvělému počinu dopomohli Zejména pak partnerům televizního přenosu:

Generální partner: BILLA, Hlavní partner: Kolibřík energie a.s., Partneři: Shell Czech Republic a.s., FTV Prima, Rádio Impuls, časopis Story a JCDecaux. Dále pak děkujeme společnostem Kytky od Pepy a DSV Transport and Logistics.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.