Přispějte na dobrou věc a pošlete pozdrav malým pacientům do Fakultní nemocnice v Motole

Aby chvíle, které děti musí strávit v nemocnici byly alespoň na chvíli radostné, spojili se i v letošním roce Království hraček Bambule a Sparkys s Nadačním fondem Kapka naděje a budou radost nadělovat. I tentokrát k radostným okamžikům dopomohou zákazníci prodejen či e-shopu Bambule a Sparkys a navíc se zapojí i tajní pošťáci! Stačí jen zakoupit samolepku, napsat vzkaz a ten už bude doručen přímo k dětem. Výtěžek z dárcovských samolepek poputuje do Kapky naděje.

Charitativní akce Kapka naděje v Bambuli a Sparkys 2020 nese podtitul Přispějte na dobrou věc a pošlete pozdrav malým pacientům! A v čem bude spočívat? Ve všech prodejnách Království hraček Bambule a Sparkys budou mít zákazníci možnost zakoupit dárcovské samolepky v hodnotě 50 Kč a

100 Kč a na každou z nich napsat vzkaz dětem. Pak už stačí jen poslat samolepku dál, a to pomocí speciálních boxů, které budou umístěny na pokladnách prodejen Bambule a Sparkys. Pokud zákazníci zakoupí samolepku prostřednictvím e-shopu Bambule nebo Sparkys mohou ji dětem rovněž poslat vhozením do sběrného boxu Kapka naděje, a to na nejbližší prodejně Bambule a Sparkys.

 „Velice rádi navazujeme na loňskou spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje, která měla u našich zákazníků velmi pozitivní ohlas. Letošní spolupráce navazuje na loňský model částečně a bude spočívat pouze v prodeji dárcovských samolepek. Samolepky se vzkazy nebudou letos zákazníci lepit na Studny naděje, ale budou je vhazovat do speciálních boxů, ze kterých poputují přímo k dětem do nemocnice,“ shrnuje marketingová ředitelka Bambule a Sparkys Jana Krčková.

Samolepky pak budou pravidelně odváženy do Fakultní nemocnice v Motole, kde budou umístěny na dětských odděleních nebo na urgentním příjmu dětských pacientů. Ty nejkrásnější vzkazy dostanou do svých rukou pošťáci z řad slavných osobností a předají je do rukou v obálkách přímo dětem, které jsou hospitalizované na lůžkách jednotlivých dětských oddělení nemocnice. A navíc! Výtěžek z prodeje samolepek bude využit na nákup vybavení Kliniky dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice v Motole.

„Již dvacátým rokem se plně dokazuje, že i malá kapka pomoci dokáže opravdové zázraky. O to víc mě těší, že druhým rokem můžeme díky důvěře a štědrosti zákazníků Království hraček Bambule a Sparkys společně pomáhat dětským onkologickým pacientům. Tento rok se navíc vzkazy od dětí a jejich rodičů dostanou přímo k dětem léčeným ve FN Motol. Věřím, že tyto projevy sounáležitosti, podpory a radosti přispějí k zázraku uzdravení malých pacientů,“ dodává Jan Fischer, řediteli NF Kapka naděje.

Letošní společný projekt Kapky naděje a Království hraček Bambule a Sparkys je pokračováním úspěšné spolupráce z přelomu roku 2019/2020, kdy zákazníci nakupovali v prodejnách hračky, umisťovali je do „Studny naděje“ a Kapka naděje je následně předala dětem do nemocnic v celé České republice. 

Projekt bude v roce 2020 trvat od 14.9.2020 do 31.12.2020.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.