Dražba hokejových rukavic Davida Pastrňáka!

Aukce hokejových rukavic držitele Zlaté hokejky a čerstvého držitele Ceny Maurice Richard Trophy pro nejlepšího střelce NHL Davida Pastrňáka byla zahajovací dražbou projektu Nadačního fondu Kapka naděje #POMAHAMEDRAZBOU. Rukavice byly hrané a to v Play Off roku 2019 a měly na sobě také podpis pana Pastrňáka!

JAKÁ BYLA VÝZVA?

Vydražte HOKEJOVÉ RUKAVICE DAVIDA PASTRŇÁKA a přispějte tak na záchranu dětských pacientů s poruchou krvetvorby, nádorovými onemocněními nebo ty, jejichž léčba vyžaduje transplantaci kostní dřeně.

Délka trvání dražby rukavic: 20. června – 9. července 2020

Vyvolávací cena byla 7.990 Kč a rukavice se vydražily za skvělých 21.500 Kč. Šťastným výhercem je dražitel až z Trenčína.

Přehled dražby naleznete ZDE: www.sportovniaukce.cz/homepage/auction/1893

Aukce hokejových rukavic držitele Zlaté hokejky a čerstvého držitele Ceny Maurice Richard Trophy pro nejlepšího střelce NHL Davida Pastrňáka je zahajovací dražbou projektu Nadačního fondu Kapka naděje #POMAHAMEDRAZBOU.

Nadační fond Kapka naděje do konce roku 2020 zorganizuje několik dražebu výjimečných předmětů a to od sportovního vybavení podepsaného jejím majitelem, přes unikátní produkty partnerů fondu a věcí, které Kapce věnují její podporovatelé, až po osobní předmět Venduly Pizingerové, zakladatelky fondu. Výtěžek dražeb poputuje v celkové výši do fondu a bude z něho pořízeno potřebné vybavení do českých nemocnic a to zejména na pediatrická oddělení.

Každá dražba bude trvat 20 dní a to proto, aby každý den dražby mohl prezentovat jeden rok, ve kterém Kapka naděje od svého založení pomáhá.

Připojte se také.