Ve žluté jde všechno líp

Společnost MSC pořádá již třetím rokem benefiční aktivity ve prospěch Kapky naděje. Letos jsme se v krásném podzimním odpoledni sešli na prostranství Futurama Business Park, kde česká pobočka MSC sídlí, abychom si společně užili příjemné odpoledne a oslavili úžasné nasazení partnerů, zaměstnanců a manažerů firmy. Podařilo se vybrat částku přesahující 600 000 korun!

Odpoledne pro Kapku naděje se neslo v duchu velké oslavy s rodinnou atmosférou. Zaměstnanci MSC napekli a připravili občerstvení, losovala se tombola s krásnými cenami, děti se mohly vydovádět ve skákacím hradu a přímo na místě se grilovalo. Zájemci pak mohli ve stánku Kapky naděje prozkoumat náš dárkový sortiment a koupit třeba něco svým blízkým. Jen v této kasičce nám za odpoledne přibylo bezmála 12 000 korun.

MSC je přední světová společnost specializující se na logistiku a dálkovou tankerovou přepravu zboží. Do charitativního projektu, který příjemnému odpoledni předcházel, se podařilo zapojit jak obchodní partnery, tak samotné zaměstnance MSC, a bylo tudíž opravdu co slavit! Díky štědrosti a společnému úsilí všech mohla ředitelka MSC Česká republika Michaela Svrčková předat řediteli Kapky naděje Janu Fischerovi šek na částku 634 410 korun. Moc si téhle podpory vážíme a děkujeme!

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.