Netradiční projekt nového partnera Kapky naděje

Česká firma Akvária.cz, připravila v předvánočním čase roku 2021 velmi netradiční projekt. Spojila se s Davidem Dvořákem, bojovníkem MMA (UFC) a výsledkem jsou čtyři video mini série nazvané Xmass Deathmatch.

V rámci posledního videa ze série David postavil akvárium, které mohli zájemci vydražit v aukci včetně custom polepů UNDERTAKER a Davidova exkluzivního merche. Výtěžek z aukce darovala firma Akvaria.cz Kapce naděje! 

AKVÁRIUM SE VYDRAŽILO ZA KRÁSNÝCH 6 300 Kč!

Aukce probíhala OD  23. 12. 2021 20:00 HOD DO 2. 1. 2022 20:00 HOD na portálu aukro.cz.

Celá serie videí v projektu blyla pojata jako souboj Davida s akvaristou (Michal Weigel z Akvaria.cz), hezky na kola a na body. Druhý díl je o vědomostech, a ve třetím proti sobě pustí v akvárkovém ringu každý svého rybího bojovníka. Nebojte se, souboj není nijak krvavý.

V posledním díle si David postavil a osadil zmíněné akvárium. Celý design a polepy byly custom ve stylu Undertaker, včetně vlastnoručních podpisů. A protože byly Vánoce, rozhodl se partner toto speciální bojové akvárium vydražit a výtěžek věnovat Nadačnímu fondu Kapka naděje. David k tomu přihodil ještě exkluzivní merch a celý set byl tak velmi zajímavý pro každého příznivce MMA.

Aukce s vyvolávací cenou 1 Kč startovala už 23. 12. 2021 v posledním prosincovém týdnu ve spolupráci s Aukro.cz.

Stránky s informacemi o celé akci jsou na www.akvaria.cz/deathmatch.

 

"David Dvořák je český MMA zápasník v sérii UFC. Je to zároveň náš dobrý zákazník a my jsme se rozhodli toho využít. Uspořádali jsme přátelský souboj – sérii výzev mezi ním a naším zástupcem. Michal Weigel je náš šampion v instalacích akvárií. Má jich za sebou několik set a logicky padla reprezentační volba na něj. Doufáme, že Vás pobavíme a navíc na konci uděláme něco pro dobrou věc!" Doplňuje k projektu Eva Macháčková z Akvaria.cz.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.