Mladí lidé, kteří mají srdce na správném místě

Při naší práci se setkáváme s mnoha skvělými lidmi, kteří chtějí pomáhat. Obrovskou radost nám ale udělal projekt studentů Gymnázia Chodovická, kteří vymysleli charitativní tombolu, sami ji zorganizovali a výtěžek z něj věnovali Kapce naděje.

Téměř 15 tisíc korun. Takto nádherný příspěvek dali Kapce naděje studenti Kvarty A Gymnázia Chodovická. Vymysleli projekt tomboly, do kterého získali od partnerů řadu krásných dárků a z prodaných tombolových lístků sesumírovali nádhernou částku. Převzít si ji přijeli zástupci Kapky naděje osobně a při té příležitosti předali studetkám, které byly hlavami celého projektu, certifikáty s poděkováním. 

Osvěta mladých o důležitosti charity, je celkově velmi důležitou součástí práce nadačního fondu. Na rok 2022 chystá Kapka naděje řadu aktivit s mladými lidmi. "Vážíme si každého mladého srdce, které buší pro správnou věc. Spolupráce se studenty Gymnázia Chodovická nás nadchla. Velmi děkujeme vedení školy a profesorce, která nad studenty dohlížela. Věříme, že se v budoucnu znovu potkáme." Dodal k projektu ředitel Nadačního fondu Kapka naděje Jan Fischer.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.