Pro děti na onkologických odděleních se vybralo více než milion korun!

Aby chvíle, které děti musí strávit v nemocnici byly alespoň na chvíli radostné, spojili se i v roce 2021 Království hraček Bambule a Sparkys s Nadačním fondem Kapka naděje a nadělovaly radost. Výši podpory v celém projektu ovlivnili zákazníci prodejen a e-shopu Bambule a Sparkys a to doslova! Na všech prodejnách i e-shopu bylo možné zakoupit samolepku a tu si ponechat, nebo na ni napsat vzkaz. Ty nejkrásnéjší budou doručeny do FN Motol, FN Plzeň a FN Ostrava, kam také bude rozdělen úžasný výtěžek 1 203 154 Kč!

.

Charitativní akce Kapka naděje v Bambuli a Sparkys 2021 nesla podtitul Pošlete Kapku naděje dětem s onkologickým onemocněním. A v čem spočívala? Ve všech prodejnách Království hraček Bambule a Sparkys měli zákazníci možnost zakoupit dárcovské samolepky v hodnotě 50 Kč nebo 100 Kč a na každou z nich napsat vzkaz dětem. Pak už stačilo jen poslat samolepku dál, a to pomocí speciálních boxů, které byly umístěny na pokladnách prodejen Bambule a Sparkys.

Pokud zákazníci zakoupili samolepku prostřednictvím e-shopu Bambule nebo Sparkys, mohli ji dětem rovněž poslat vhozením do sběrného boxu Kapka naděje, a to na nejbližší prodejně Bambule a Sparkys.

Po ukončení akce byly samolepky vystaveny na Dětských onkologických odděleních ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava. Vzkazy se tak dostaly přímo k malým pacientům, kterým zajisté přinesou radost a rozptýlení.

Tento společný projekt Kapky naděje, Bambule a Sparkys byl již třetím pokračováním úspěšné spolupráce, která započala na podzim roku 2019.

Děkujeme, že pomáháte!

Společná charitativní kampaň s Nadačním fondem Kapka naděje, se pro nás a naše zákazníky stala již tradiční akcí, spojenou s předvánočním obdobím. Ani v loňském roce, poznamenaném koronavirovými opatřeními a uzávěrou prodejen, zájem našich zákazníků o tuto akci neklesl. Věříme, že i letos rádi přispějí na dobrou věc a povzbudí svými vzkazy malé pacienty s onkologickým onemocněním,“ říká marketingová ředitelka Bambule a Sparkys Jana Krčková. 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.