Vaše chuťové buňky budou explodovat a vaše srdce zaplesá!

Nadační fond Kapka naděje vydává se svými partnery limitovanou edici čokolád, vína a unikátních plechovek s pivem. Kapka slaví v roce 2020 již 20 let působení v české dobročinné sféře. Při příležitosti tohoto výročí vznila série gastronomických produktů s originálními kresbami známých českých osobností. Tyto luxusní dobroty udělají radost každému a to nejen kvůli jejich výjimečné chuti, ale také proto, že výtěžek z jejich zakoupení pomůže díky Kapce naděje vážně nemocným dětem v celé české republice.

 

Pro milovníky skvělé čokolády jsou v sortimentu produktů v e-shopu nadačního fondu Kapky naděje k dostání pod kresbou Martina Dejdara - Tmavá čokoláda s pomerančem a chilli, pak Bílá čokoláda s kousky kakaových bobů s kresbou Kateřiny Hrachovcové. Jaromír Jágr s mléčnou čokoládou, Jirka Lábus má mléčnou čokoládu okořeněnou kousky kakaových bobů. Pro gurmány je tu tmavá čokoláda zabalená v kresbě od Osmaniho Laffity a konečně prezidentka nadačního fondu Vendula Pizingerová spojila svou kresbu s luxusní tmavou čokoládou, který je vylepšená ještě kousky pomeranče a zázvoru.

LIMITOVANÁ KOLEKCE PIVA KAPKA NADĚJE

Nadační fond Kapka naděje vydává se svými partnery Drin2go s.r.o. a Cans 4all s.r.o. opravdovou chuťovku, a to limitovanou kolekci pivaKapka slaví v roce 2020 již 20 let působení v české dobročinné sféře. Při příležitosti tohoto výročí vznikla série gastronomických produktů s originálními kresbami známých českých osobností. Tyto luxusní dobroty udělají radost každému a to nejen kvůli jejich výjimečné chuti, ale také proto, že výtěžek z jejich zakoupení pomůže díky Kapce naděje vážně nemocným dětem v celé České republice.

Filtrovaná a nepasterizovaná piva si můžete objednat v luxusní sadě s dřevěnou krabicí za 650 Kč nebo jako samostatné plechovky v ceně od 79 Kč na e-shopu partnera.

LIMITOVANÁ KOLEKCE VÍNA KAPKA NADĚJE

Nadační fond Kapka naděje vydává se svými partnery Drin2go s.r.o. a Cans 4all s.r.o. limitovanou edici kvalitních vín z vinařství Zlomek & Vávra. Kapka slaví v roce 2020 již 20 let působení v české dobročinné sféře. Při příležitosti tohoto výročí vznikla série gastronomických produktů s originálními kresbami známých českých osobností. Tyto luxusní dobroty udělají radost každému a to nejen kvůli jejich výjimečné chuti, ale také proto, že výtěžek z jejich zakoupení pomůže díky Kapce naděje vážně nemocným dětem v celé České republice.

Milujete perlivé víno? Pak jsme právě pro vás připravili 6 druhů vín z Vinařství Zlomek&Vávra v limitované edici. Jsou v prodeji jak samostatně za 139 Kč, tak jako dárkový set Perlíta v dřevěném boxu za 890 Kč, se kterým budete moci ochutnat všechny příchutě PERLÍTA v skleněných lahvích 0,75l.

Kdo se do charitativního projektu prodeje čokolád, vín a piva svou kresbou zapojil?

Vendula Pizingerová - Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje

Smutná životní zkušenost vedla paní Vendulu Svobodovou ( nyní Pizingerovou) k založení nadačního fondu, který 20 let pomáhá potřebným. Za svou činnost byla několikrát oceněna např. titulem „ Žena roku ”, v roce 2014 získala ocenění„ Řád Vavřínů”. Je člověkem na pravém místě, což dokazuje nadace sama.

Jiří Lábus - herec

Dnes už legendární český herec a dabér. Na české scéně působí již 50 let. Je držitelem řady prestižních ocenění. Získal Cenu Thálie, 2x Českého lva. Je jedním z nejstarších členů divadelního souboru Studio Ypsilon. Na svém kontě má desítky filmových rolí, stovky televizních a divadelních vystoupení a s kolegou a přítelem Oldřichem Kaiserem již desítky let tvoří nejoblíbenější komediální dvojici ať v televizi, nebo v divadle. S Nadačním fondem Kapka naděje spolupracuje již delší dobu.

Jaromír Jágr - hokejista

Je jednou z největších hvězd českého a světového hokeje. Během své kariéry vyhrál s českou reprezentací olympijský hokejový turnaj i mistrovství světa, zároveň je i držitelem Stanley Cupu či Kontinentálního poháru. Je celosvětově respektovanou a uznávanou osobností v oblasti sportu. Řadí se mezi nejlepší hokejové hráče všech dob. I on již spolupracoval s Nadačním fondem Kapka naděje.

Martin Dejdar - herec

Patří k nejznámějším českým hercům, dabérům a moderátorům střední generace. Je držitelem řady filmových a televizních ocenění, jako je Český lev, Ceny TÝ TÝ a mnoho dalších. V roce 2006 založil hokejový klub HC Olymp, skládající se z řady známých osobností. S tímto týmem pak vyjíždí na česká, ale i zahraniční kluziště k exhibičním utkáním s charitativním podtextem. Dlouhodobě spolupracují právě s Nadačním fondem Kapka naděje

Osmany Laffita - módní návrhář

Kubánský módní návrhář žijící a působící v České republice. Je uveden v Who is Who 21.století za své zásluhy v české módě. Své kolekce pak předvádí v celém světě (New York, Paříž, Miami,.....). Svou tvůrčí činnost rozšířil i na kolekci nábytku, bytových doplňků, návrhy šperků, brýlí, či parfémů.

Kateřina Kaira Hrachovcová - herečka

Výrazná osobnost na české kulturní scéně. Kromě toho, že je výbornou herečkou a moderátorkou, je zároveň velmi nadanou malířkou a ilustrátorkou. Vytvořila také charitativní kolekci triček a vlastní kolekci pro společnost Tonak. Má velice blízko k charitativní činnosti, což dokazuje její spolupráce s řadou nadací. Rovněž je velkou ochránkyní zvířat a často se zapojuje do projektů, které se touto problematikou zabývají.

PARTNEŘI PROJEKTU

Jsme rádi, že na tomto projektu spolupracujeme se společností Drink2Go a společností Jordis. Ne jenom proto, že díky nim projekt spatřil světlo světa, ale také proto, že věnují část výtěžku z prodeje těchto výjimečných výrobků právě Kapce Naděje..

Jordis.cz

První výrobce řemeslné čokolády v České republice. První specializovanou prodejnu Bean to Bar čokolády otevřeli v Hradci Králové v roce 2010. Po necelých dvou letech založili první Bean to Bar výrobnu čokolády v České republice. V roce 2014 se jim podařilo jako prvním z ČR získat na Academy of Chocolate v Londýně (prestižní soutěž Bean to Bar čokolád) medaili a další ocenění sbírají dodnes.

Současná produkce přesahuje 100 000 tabulek ročně. Při výrobě čokolády jdou primárně po chuti a při výběru surovin nedělají v žádném případě kompromisy. Chtějí vždy to nejlepší, co momentálně vládne ve světě.

Drink2Go - Original Wines s.r.o. - Pivo v plechu

Jde o partu přátel, kteří mají za cíl přinést na trh „plechovky pro všechny“. Chtějí se tak výrazně podílet na ekologickém způsobu distribuce nápojů a zpřístupnit plnění do hliníkové plechovky i malým výrobcům. Jako jediní ve střední Evropě pak klientům zajistí i vlastní design plechovky s 3D efektem. Jejich nové tiskové a plnící centrum v Dobřejovicích u Prahy je vybaveno nejmodernějšími stroji, proto jsou schopni pivovarům, vinařstvím, firmám, agenturám, či koncovým zákazníkům zajistit komplexní služby od grafického designu, potisku, filtrace, plnění, perlení až po konečné dodání zboží na místo určení.

 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.