Vyberte ozdobu a přispějte

Vánoce jsou obdobím dobrých skutků a otevřených srdcí...o čemž se mohou přesvědčit i hosté Hotelu INNSiDE Old Tow, který připravil speciální vánoční charitativní stromeček.

Sladkou formou vybízí hosty, aby se zapojili a pomohli tak přispět Nadačnímu fondu Kapka naděje.

Vánoční stromeček, umístěný v hotelu, je ozdoben speciálními baňkami, které jsou plněny vynikajícím cukrovím. Každý host si může vybrat dle chuti a může se také rozhodnout, zda a kolik za toto sladké charitativní překvapení přispěje.

Celkový výtěžek pak bude na začátku roku 2023 předán Nadačnímu fondu Kapka naděje a bude směrován na podporu oblasti dětské psychiatrie.

Více o partnerovi Kapky naděje: HOTEL INNSiDE Old Town by Melia

Je partnerem Kapky naděje od roku 2022. Tento hotel odráží neuvěřitelné kontrasty, které nabízí jedno z nejkrásnějších měst na světě. Je dílem renomované architektky Meritxelly Cuartera a nachází se v klidné ulici vedoucí přímo do centra města. V oblasti s bezpočtem barů, restaurací a obchodů, ale také s úžasnou gotickou architekturou a avantgardními stavbami.

Vynikající poloha a dostupnost veřejné dopravy, individuální služby, design a pohodlí pokojů a apartmánů, restaurace a bar s terasou a inovativní společné prostory dělají z hotelu INNSiDE Staré město, Praha nejlepší volbu pro výchozí bod při objevování všech kouzel tohoto nádherného evropského města.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.