Partner moduliving.cz se pohybuje na trhu stavebních firem zaměřených na výstavbu rodinných domů, rekreačních objektů, malých komerčních staveb a doplňkových staveb, přičemž zaměření společnosti je na výrobu modulárních staveb. Spolupráci s Kapkou naděje zahájil v roce 2021. Z každého nově vystavěného modulu, ať už se jedná o dům či  rekreační objekt, věnuje nadačnímu fondu 10 000 Kč.

Mít krásnou chatu či domek je snem téměř každého z nás. Být obklopen soukromím a prostředím, které si sami vybereme a kde se budeme cítit dobře. I to je velmi důležité pro naši sílu a zdravou psychiku. Proto jsme rádi, že mezi partnery Kapky naděje patří firma, která tyto sny plní. 

Modulární domy jsou cenově dostupné, designové, moderní, ekonomické i mobilní. Nevyžadují žádnou zbytečnou údržbu, takže ušetříte peníze, síly, ale hlavně čas, který můžete strávit se svými blízkými.

Mimo jiné nabízí partner koncept rostoucích domů – je možné postavit menší dům a v průběhu dalších let ho postupně rozšiřovat o další moduly tak, jak rodina potřebuje. Není tak nutné investovat zbytečně vysoké částky do bydlení o větší ploše v očekávání potřeby většího bydlení v budoucnu. Dům roste společně se zákazníkem. 

Proč to tedy nezkusit? Z každého prodaného modulu věnuje partner nemalou sumu na podporu vážně nemocných dětí.  

NĚCO O SPOLEČNOSTI moduliving.cz

V oblasti alternativní výstavby patří moduliving.cz mezi uznávané výrobce s dobrými referencemi, a to hlavně díky kvalitě a proklientskému přístupu s důrazem na individuální péči o každého zákazníka. Od počátku, od založení společnosti, je kladen důraz na vysoký standard kvality použitých materiálů, řemeslného zpracování a sledování hlavního ukazatele hodnoty staveb, a to je poměr výkon/cena. V tomto ohledu patří tento partner Kapky naděje mezi společnosti s nejlepším poměrem na trhu. Další přidanou hodnotou je i skutečnost, že pro výrobu vybírá bezúdržbové materiály a materiály s dlouhou životností. Silný důraz jtaké klade na ekologický aspekt výstavby. Neustále sleduje trendy ve vývoji stavebních materiálů a zodpovědně inovuje stavby s ohledem na deklarovanou kvalitu.

Mezi nejvýznamnější inovace patří využití nanotechnologií jako izolantu na ochranu stavebních konstrukcí, což je inovace, která je svého druhu jediná v rámci evropského trhu. Naše stavby dosahují vysoké kvality, užitné hodnoty a neustále přinášejí prostor pro budoucí zvyšování kvality a implementaci inovativních řešení, která budoucí trh přinese.

Partner moduliving.cz je držitelem značky kvality CZECH MADE.

Více se dozvíte na stránkách partnera www.moduliving.cz