Jak naplnit studnu naděje? Je to tak jednoduché!

Aby letošní Vánoce byly radostné i pro děti v nemocnicích, spojilo se Království hraček Bambule a Sparkys s Nadačním fondem Kapka naděje. Pokud zakoupíte jakoukoli hračku v prodejnách nebo na e-shopu Bambule a Sparkys a věnujte ji do Studny naděje, poputuje přímo k dětem do nemocnic. Zisk z prodeje jde navíc na konto Nadačního fondu Kapka naděje. Projekt bude zakončen přímým přenosem Galavečera Kapky naděje.

„Charitativní akce Kapka naděje v Bambuli a Sparkys nese podtitul Pomozte nám naplnit Studnu naděje… a buďte i vy o kapku lepší. Cílem projektu je pomoci dětem v nemocnicích po celé České republice zažít krásné Vánoce. Protože o tom přece Vánoce jsou – o šťastných dětech a dobrých skutcích. Chceme rozdávat radost nemocným dětem a finančně přispět Nadačnímu fondu Kapka naděje, proto jsem s nimi letos navázali spolupráci,“ upřesňuje záměr partnerství Jana Krčková, marketingová ředitelka Wormelen Group.

Zákazníci mohou projekt podpořit zakoupením jakékoliv hračky v kamenném obchodě nebo e-shopu Království hraček Bambule a Sparkys. Tuto hračku pak věnují do pomyslné Studny naděje, ze které budou následně rozeslány dětem do nemocnic po celé České republice. Celý zisk z nákupu těchto hraček navíc poputuje nadačnímu fondu Kapka naděje, který pomáhá nemocným dětem celoročně.

Charitativní akce se mohou zákazníci zúčastnit také nákupem dárcovské nálepky ve tvaru kapky, kterou rovněž zakoupí v prodejnách Bambule a Sparkys. Nálepku si mohou podepsat a nalepit ji v prodejně na tabuli dárců Studny naděje.

Celá akce bude oficiálně zahájena 1. 10. a potrvá až do 22. 12. 2019.

Pomáhat je jednoduché a všichni to ocení. Zkuste to také. Děkujeme!