Roztomilí medvídci a mazlíčci přinesli více než milion korun

Nadační fond Kapka naděje a hračkářství Bambule nadělovaly od září do prosince 2022 už počtvrté radost nemocným dětem. Každý zákazník Bambule mohl přidat a poslat roztomilého "Méďu naděje" malým bojovníkům s onkologickým onemocněním. Výsledkem je více než 33 000 prodaných samolepek a výtěžek celkem 1 039 218 Kč. 

Zapojit se do charitativního projektu pod novým názvem O Kapku lepší Bambule bylo zcela jednoduché. V prodejnách nebo na e-shopu Bambule stačilo zakoupit dárcovskou samolepku s medvídkem v hodnotě 50 Kč.  

Každý mohl být navíc hravý a kreativní. Samolepky bylo možné podepsat, pojmenovat, zmalovat...prostě, co vás napadlo. Medvídka následně zákazníci vhodili do tradičních sběrných boxů na pokladnách prodejen Bambule, odkud putovaly k rukám malých pacientů.  

Do charitativní kampaně se mohli dárci zapojit nově také nákupem interaktivních Mazlivých medvídků za zvýhodněnou cenu 199 Kč. Malí barevní medvídci, kteří reagují na péči zvukem a světlem.

Medvídky naděje bylo možné koupit od 16. 9. až do 31. 12. 2022 a podpora z tohoto projektu bude směrovaná na Dětská onkologická oddělení ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava. 

Děkujeme partnerovi Hračkářství Bambule za skvělou organizaci a dlouhodobou spolupráci.

www.bambule.cz

 

„Spolupráce s Bambulí je pro nás radostí už čtvrtým rokem. Děkujeme všem zákazníkům, kteří se přidali a přispěli tak k úžasné částce přes milion korun. Moc si toho vážíme. Medvídci naděje budou pomáhat na onkologických odděleních po celé České republice.“ Ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje Dita Loudilová.

 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.