Charitativní samolepky můžete pomalovat a poslat dětem do nemocnic

Nadační fond Kapka naděje a hračkářství Bambule nadělují od září do prosince 2023 už popáté radost nemocným dětem. Pojďte se přidat a pořiďte si jednoho či celou škálu duhových "Méďů naděje" jako dárcovskou samolepku. Pomůžete tak onkologicky nemocným dětem.

 

Zapojte se do charitativního projetku pod názvem O Kapku lepší Bambule. Je to naprosto jednoduché. Stačí v prodejnách nebo na e-shopu Bambule vybrat a zakoupit jednu z pěti barevných variant dárcovských samolepek s medvídkem v hodnotě 50 Kč a radost je tu. Ústřední roli v letošní kampani totiž sehrají opět kreslení "Méďové naděje", jejichž kolekce se rozrostla o čtyři nové barevné varianty:

     

Zákazníci si tak mohou vybrat z pěti nových designů, které si mohou ponechat pro radost nebo je již tradičně vhodit do sběrných boxů na pokladnách prodejen Bambule. Prostřednictvím sběrného boxu v nejbližší prodejně Bambule mohou zákazníci dětem poslat rovněž samolepku zakoupenou v e-shopu. Bambule společně s Kapkou naděje pak zajistí distribuci medvídků malým pacientům. Pokud zákazníci nebudou mít zájem o fyzickou samolepku, mohou letos nově přispět na e-shopu www.bambule.cz také prostřednictvím virtuální samolepky.

Do charitativní kampaně se mohou zákazníci zapojit také nákupem interaktivních Mazlivých medvídků a nově plyšových medvídků Care Bears za zvýhodněnou cenu 199 Kč. Malí barevní medvídci, kteří reagují na péči zvukem a světlem, jistě potěší každé dítě.

       

Plyšoví medvídci Care Bears v pastelových barvách se zase stali inspirací pro letošní design samolepek. Výtěžek z prodeje Mazlivých medvídků a medvídků Care Bears poputuje rovněž na Dětská onkologická oddělení ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava.

"Krom pomoci prostřednictvím pořizování přístrojů a vybavení se v Kapce hlavně snažíme o to, aby děti, které prochází náročnou léčbou, měly co nejvíce radostných zážitků, a k tomu hračky neodmyslitelně patří. Dlouhodobého partnerství s Bambulí si proto nesmírně vážíme. Každý rok společně posunujeme projekt O Kapku lepší Bambule kupředu a moc děkujeme všem, kteří se do něho zapojí. Věříme, že medvídci, ať už v podobě samolepky, mazlíka či plyšáka vykouzlí mnoho úsměvů." Dodává k projektu Dita Loudilová, ředitelka Nadačního fondu Kapka naděje.

Po skončení akce, která bude probíhat od 16. 9. až do 31. 12. 2023, budou samolepky distribuovány mezi pacienty na Dětských onkologických odděleních ve FN Motol v Praze, FN Plzeň a FN Ostrava.

Děkujeme partnerovi: Hračkářství Bambule za skvělou organizaci a dlouhodobou spolupráci.

www.bambule.cz

 

Společná charitativní kampaň NF Kapka naděje a Bambule slaví v roce 2023 půlkulatiny a je pokračováním úspěšné spolupráce, která započala již na podzim roku 2019. „Charitativní kampaň s Nadačním fondem Kapka naděje se pro nás a naše zákazníky stala tradiční oblíbenou akcí, spojenou s předvánočním obdobím. S potěšením můžeme říct, že za celých pět let zájem našich zákazníků o tuto kampaň neklesl. Projekty, které byly na jednotlivých onkologických odděleních realizovány právě z našich sbírek, pomáhají nejen malým pacientům, ale také jejich lékařům a zdravotním sestrám. Věříme, že i letos zákazníci rádi přispějí na dobrou věc a budou tak společně s námi o Kapku lepší,“ dodává marketingová ředitelka Bambule Jana Krčková.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.