Přispějte nákupem kosmetiky na dobrou věc

Specializací Deadia Cosmetics je italská funkční kosmetika, nabízející bahenní zábaly, širokou škálu hubnoucích kúr a nově také sortiment pro salonní ošetření.

Itálie hraje v životě Michaely Brosche významnou roli. Již jako studentka si přivydělávala na lodi na Sardinii, později se se svým bývalým manželem zapojila do projektů týkajících se solární energie v Itálii. Země středomořského poloostrova ji vždy přitahovala a po každém návratu domů do Česka hledala způsoby, jak se tam vrátit a zároveň podnikat.

„V minulosti jsem se potýkala se zdravotními problémy a hledala přírodní kosmetiku. V Itálii jsem viděla spoustu úžasných obchodů, které mě nadchly na rozdíl od těch u nás, kde mi prodavačky nedokázaly poradit. To mě vedlo k nápadu dostat italský styl k nám," vzpomíná.

Název Deadia odkazuje na římskou bohyni světla a života. „Dnešní doba klade na ženy velké nároky. Měly by být dokonalé matky, manželky, milenky, kolegyně a přitom dobře vypadat a být v dobré náladě. Chtěla jsem motivovat ženy k sebedůvěře, aby věděly, že jsou krásné a podle italského vzoru jim ukázat, že je důležité cítit se dobře ve svém těle, bez ohledu na váhu," vysvětluje.

Klíčovou roli hraje ve firmě poradenství. „Nechtěla jsem být jen dalším e-shopem s kosmetikou, ale pracovat s každou ženou individuálně, protože každá žena je jiná. Některé mají suchou pokožku, jiné citlivou. Některé se potýkají s křečovými žilkami nebo otoky. Snažíme se proto přizpůsobit produkty konkrétním potřebám zákaznic," říká Brosche.

Ženy, které mají problémy s křečovými žilkami nebo otoky, by se měly vyhýbat zábalům určeným pro silnou celulitidu a raději sáhnout po odvodňujících a chladivých produktech. Naopak, pokud má někdo silnou celulitidu, odvodňující zábal nebude účinný. Nejprodávanějším produktem na jejich e-shopu jsou bahenní zábaly proti celulitidě.

Deadia Cosmetics v současnosti zaměstnává šest lidí a sedm externistů, ale nadále expanduje. Nedávno otevřela první showroom v pražských Vršovicích a již plánuje vlastní produkty. Letos uvede na trh svůj první doplněk stravy určený ke spalování tuků a chystá také doplňky pro ženy v menopauze a přípravky s obsahem probiotik.

Prohlédněte si produkty Deadia.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.