O Kapku lepší dezinfekce

Od roku 2021 je novým partnerem Nadačního fondu Kapka naděje česká společnost Novato, která se mimo jiné zabývá ochranou zdraví, bezpečností a podporou komfortu při práci. V dnešní době je více než jindy důležité chránit sebe a své okolí před šířením virů a baktérií nejen účinnou dezinfekcí, ale současně je vhodné volit takové kvalitní produkty, které ošetřenou pokožku umyjí, dezinfikují a současně o ni i pečují a podporují její přirozenou obranyschopnost. O to skvělejší je nápad, spojit tuto péči a současně podpořit Nadační fond Kapka naděje.

Společnost Novato je tady více než 25 let a pravidelně věnuje část svého zisku na podporu neziskových organizací a projektů, z nichž mnohé by se bez této pomoci nemohly uskutečnit. Ze svého portfolia vyčlenila dvě řady produktů z jejichž prodeje věnuje výtěžek Nadačnímu fondu Kapka naděje. Je to prostě O Kapku lepší dezinfekce. 

POUŽÍVÁNÍM JAKÝCH PRODUKTŮ PODPOŘÍTE KAPKU NADĚJE?

SANGEL® plus 

Antibakteriální a virucidní gel SANGEL® plus pro dezinfekci rukou. Okamžitě působí proti obaleným virům včetně koronaviru. Velmi dobře se roztírá a na pokožce zanechává suchý neviditelný film, který chrání ruce před širokým spektrem nebezpečných mikroorganismů. Kromě své antimikrobiální a virucidní aktivity má také regenerační a zvlhčovací schopnosti. Na pokožce zanechává příjemný pocit a jemnou vůni. Je vhodný pro opakované používání.

OTAVON®

Tekuté dezinfekční mýdlo OTAVON®+ s virucidním účinkem proti obaleným virům včetně koronaviru. Účinně a rychle ničí viry, bakterie, plísně a kvasinky. Mýdlo je čiré, neparfémované, použitelné i do potravinářských a zdravotnických provozů. Obsahuje látky ošetřující a zvláčňující pokožku rukou. 

Tyto produkty lze mít na každém pracovišti, v každém skladu, na úřadech, v dílně, v domácnosti i na cestách. Jsou dostupné všem společnostem i živnostníkům. Ve svém obchodě či drogerii je nenaleznete, ale můžete o ně požádat kompetentní osoby, doporučit jejich nákup a používáním těchto výrobků pak i vy celý projekt podpoříte.

Kompletní sortiment společnosti Novato naleznete na www.novato.cz.

 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.