Večeře v oblacích s Vendulou Pizingerovou a Václavem Noidem Bártou pro Kapku naděje

Dopřejte si nejkrásnější zážitek léta! Romantickou večeři nad pražskými střechami a navíc ve společnosti zakladatelky Nadačního fondu Kapka Naděje Vendulou Pizingerovou a skvělého zpěváka Václava Noida Bárty. Celý výtěžek půjde na konto Kapky naděje!

 

O Kapku lepší Dinner in The Sky se bude konat 3. září a to až padesát metrů nad zemí. Zažijete romantiku, adrenalin i špičkovou gastronomii a nově navíc i skvělý pocit z podpory nadačního fondu, který pomáhá nemocným dětem.   

Stejně jako v minulých letech se zábavná gastronomická plošina usídlí v Riegrových sadech, odkud je nádherný výhled na historické centrum Prahy. A to hned na první tři víkendy v září. Nejprve od čtvrtka do neděle, pak dvakrát klasicky od pátku do neděle. Přípravu menu dostala na starost dvojice šéfkuchařů: mladá kuchařská hvězda Lea Skálová, finalistka MasterChef a ostřílený chef Dalibor Navrátil. Novinku představují také molekulární koktejly – třeba překvapení připomínající alkoholovou panna cottu.

Spojení Dinner in the sky a Nadačního fondu Kapka naděje nabídne návštěvníkům krom skvělého zážitku také možnost setkat se tváří v tvář s Václavem Noidem Bártou a Vendulou Pizingerovou, která nám prozradila, proč jí doprovodí právě on: „Václav Noid Bárta je již dlouhodobým partnerem a podporovatelem Kapky. Spolupráce s ním je vždy fantastická a aktuálně s ním pracujeme na tvorbě hymny Kapky naděje, kterou představíme při oslavách 20. výročí, jež právě letos Kapka má. Proto bude i pro mne čest s ním povečeřet.“

Vstupenky na tuto „Dinner“ jsou k zakoupení zde: https://reservations.dinnerinthesky.cz/rezervace/eMyPyg/ 

A jak Večeře či oběd v oblacích probíhá? Dvaadvacet hostů usedne kolem prostorného stolu na speciální pohodlná křesla, ke kterým je každý připásán bezpečnostními pásy. Poté je plošina vyzdvižena do vzduchu, kde šéfkuchař servíruje buď tříchodový oběd nebo o jeden chod bohatší večeři. K tomu se podává sklenka bublinek a posléze bílého či červeného vína.

Romantická a současně gastronomická atrakce Dinner in the Sky se pořádá ve 40 zemích světa a zúčastnily se jí už desítky tisíc hostů. Na webových stránkách prague.dinnerinthesky.cz můžete zakoupit i další dárkové poukazy či si zarezervovat jiné termíny.