O Kapku lepší Maxi - Cosi

Rodičovství je jízda! Radostná, nečekaná, někdy je cesta trochu hrbolatá, ale vždy plná dobrodružství, městem, lesy, blátem či rozkvetlou loukou? Jakou jízdu si zvolíte, to už je pouze na vás. Společnost Maxi – Cosi se pyšní krásnými produkty pro naše nejmenší. Je o krok napřed v bezpečnosti, slibuje snadnou ovladatelnost pro maminky i prarodiče a navíc, částí výtěžku z prodeje podporuje Kapku naděje.

Ambasadorkou značky Maxi-Cosi je Vendula Pizingerová, zakladatelka Kapky naděje. I to je puncem kvality tohoto brandu, který je na trhu už téměř 50 let.

„Spolupráce se společností Maxi-Cosi mi dělá velkou radost, protože se jedná o etablovaného výrobce se skvělou pověstí. Těší mne, že stále více firem projevuje zájem o zapojení do programu „O Kapku lepší“, který se stává vlajkovou lodí fundraisingových aktivit Kapky naděje. Děkuji za projevenou důvěru a věřím, že spolupráce bude oběma stranám pro radost, protože jejím cílem je generování prostředků pro nemocniční zařízení, se kterými spolupracujeme," dodal ke spolupráci Jan Fischer, ředitel Kapky naděje.

Maxi-Cosi chce být stále krok napřed před konkurencí. Nabízí širokou paletu výrobků, které jsou inteligentním řešením pro více mobility a bezpečí dětí. Inteligentní proto, že díky vysokému komfortu ovládání ušetříte čas. Také proto, že dobře vypadají a jsou skvělé na omak. Ale především protože nabízí nejvyšší míru bezpečnosti a kvality a ocení je miminka, děti, rodiče i prarodiče.

Firma Maxi-Cosi byla založena roku 1968 v Nizozemsku jako malá dovážející společnost. Po skromném začátku se firma začala vyvíjet a stala se nejoblíbenější značkou dětských autosedaček v Evropě. Mottem společnosti je: "Chráníme, co je vám nejmilejší" a její úspěch je založen na týmu nadšených a angažovaných profesionálů. Mnohé produkty Maxi-Cosi získaly ocenění v nezávislých spotřebitelských testech, stejně tak jako ocenění za kvalitu a design. Od té doby si získala přízeň mnoha rodičů. A proč jsou vlastně autosedačky od této firmy tak oblíbené? Maxi-Cosi pracuje ruku v ruce se světovými experty z oblasti bezpečnosti a zkušebními společnostmi. Nepřetržitě kontroluje, zkoumá a vyvíjí ty nejbezpečnější autosedačky, navrhuje standardy a opakovaně překračuje i ty nejpřísnější bezpečnostní požadavky, které stanovují evropské či státní normy.

V roce 1984 přinesla nizozemská firma Maxi-Cosi na evropský trh jako vůbec první firma autosedačku pro miminka. Později jako první vymyslela Maxi-Taxi, tzn. podvozek pro dětskou autosedačku-vajíčko, který se dá používat jako golfový kočárek. Cestovní koncept 3-v-1 je i v současnosti velmi oblíbený.

"Jsme rádi, že naši značku Maxi – Cosi můžeme spojit s nadačním fondem Kapka naděje. Spolupráce byla pro nás jasnou volbou, protože máme stejné poslání. Pečovat o naše nejmenší a poskytnout jim maximální komfort a bezpečí,“ doplnila za Maxi-Cosi Miluše Haubová / zástupce výhradního distributora - společnosti For Baby /.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.