O Kapku lepší YAM YAM

Exotika na vašem talíři a podpora těm, kteří to nejvíce potřebují.

Dostali jsme možnost ochutnat speciality restaurace YAM YAM a musíme říci, že tolik vůni a barev jsme na jednom talíři už dlouho nezažili. A nemohli jsme si to nechat rozhodně pro sebe. Tak vznikl nápad na propojení asijské restaurace a Nadačního fondu Kapka naděje v projektu O KAPKU LEPŠÍ YAM YAM. V něm si každý může objednat tyto úžasné dobroty v připravených balíčcích až k sobě domů a podpořit tak Kapku naděje.

Ať už Yam Yam ochutnáte kdekoli, vždy se můžete spolehnout na prvotřídní kvalitu a nezměněnou chuť pokrmů. Za vším stojí šéfkuchař, který léta sbíral gastronomické zkušenosti po celém světě, zejména pak v Thajsku a Indii.

A protože nikdo nemá jíst sám, v projektu O KAPKU LEPŠÍ YAM YAM jsou pro vás připraveny balíčky dvou až čtyř jídel. Na webu YAM YAM si tak můžete objednat O Kapku lepší Yam Yam SETY, ve kterých naleznete to nejlepší z hlavních jídel, nudle s pořádnou porcí předkrmů nebo třeba sushi plate, pro milovníky tohoto exotického pokrmu. Výtěžek z objednávek bude věnován nadačnímu fondu Kapka naděje.

Něco o YAM YAM

Exotikou okořeněný příběh začali tito mistři chutí psát už v roce 2012. Brzy poté otevřeli první restauraci a provoněli tak blízké okolí pražského Vyšehradu.

Chcete navštívit jejich restaurace jakmile je otevřou? Můžete si vybrat tu, která je vám nejblíž, protože po Praze už mají čtyři pobočky a to na Vyšehradě, v Karlíně, Dejvicích nebo se můžete vypravit do samého centra staré Prahy, do ulice Perlová.

„Láska prochází žaludkem, a  tento projekt je toho opravdovým důkazem." Jan Fischer, ředitel Kapky naděje.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.