Užít si skvělé jídlo a současně pomáhat, kde je potřeba

Síť restaurací YAM YAM se již v roce 2020 spojila s Kapkou naděje a pomáhá tak nemocným dětem. 

Přísloví „Láska prochází žaludkem“ je všeobecně rozšířené. Co kdybychom však klíčové slovo láska zaměnili za „pomoc“? Stalo se. A tak už třetím rokem pokračuje projekt Kapky naděje se sítí restaurací YAM YAM. Aktuálně uspokojíme všechny milovníky nejoblíbenějších jídel z nabídky YAM YAM.

Objednat je možné přes různé aplikace:
- webové stránky YAM YAM 
- DÁME JÍDLO
- WOLT 
- BOLT

Užít si skvělé jídlo a současně pomáhat, kde je potřeba, můžete také osobně na jedné z pražských poboček YAM YAM a to na Vyšehradě či v Karlíně , kde je možné přispět přímo třeba přes unikátní QR kód:

Něco o YAM YAM

Exotikou okořeněný příběh začali tito mistři chutí psát už v roce 2012. Brzy poté otevřeli první restauraci a provoněli tak blízké okolí pražského Vyšehradu.

Ať už Yam Yam ochutnáte kdekoli, vždy se můžete spolehnout na prvotřídní kvalitu a nezměněnou chuť pokrmů. Za vším stojí šéfkuchař, který léta sbíral gastronomické zkušenosti po celém světě, zejména pak v Thajsku a Indii.

Spolupráce společnosti YAM YAM s Nadačním fondem Kapka naděje trvá od roku 2020 a nezastavila ji ani doba covidová, ve které jsme společně zavezli stovky obědů zdravotnickému personálu.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.