Zakoupením produktů Dettol pomůžete nemocným dětem

„Chráníme to, co milujeme.“ Motto značky Dettol zcela koresponduje s posláním Nadačního fondu Kapka naděje. V roce 2022 se Dettol stal významným partnerem tohoto nadačního fondu. Po celé České republice i na Slovensku budou v září 2022 zákazníci každým nákupem produktů Dettol* pomáhat nemocným dětem.

Poslání značky Dettol je bránit šíření mikrobů, které způsobují nemoci. Pomáhá tak zabezpečit zdraví rodin po celém světě už 80 let. Poprvé se značka Dettol objevila v roce 1933. Dettol byl původně používán v nemocnicích jako antiseptický přípravek pro matky po porodu a pro pacienty po operaci. V té době mohly infekce způsobit smrtící komplikace, ale po zavedení Dettolu poklesl výskyt horečky omladnic/poporodní infekce až o 50%.

Ve společném projektu Dettolu a Kapky naděje mohou zákazníci napříč obchody Českou republikou i na Slovenskou nakupovat produkty Dettol a každým nákupem přispět Kapce naděje. Výše příspěvku z nákupu produktů Dettol* jsou 3 Kč/0,10 EUR Nadačnímu fondu Kapka naděje/ Nadácii Kvapka nádeje.

Trvání kampaně: 1. 9. 2022 – 30. 9. 2022

VÍCE O PRODUKTECH DETTOL

Vaše ruce ochrání tekuté mýdlo Dettol 

Tekuté mýdlo Dettol Jemná aloe  se postará o vaše ruce se vším všudy – pomůže zajistit ochranu před mikroby, zároveň ale zanechá pokožku dokonale jemnou. Můžete dát konečně sbohem suchým a podrážděným rukám. Dettol jednoduše chrání to, co milujeme! Tekutá mýdla Dettol jsou dermatologicky testované a tím vhodné na každodenní použití, a to i pro děti od 3 let. 

Tekuté mýdlo Jemná aloe od značky Dettol zakoupíte od 74,90 Kč/250 ml. Více informací o produktech Dettol naleznete na www.dettol.cz

Bezdotykový dávkovač mýdla Dettol zajistí dětem dokonalou čistotu

Podpořte efektivnější a častější mytí rukou vašich dětí díky bezdotykovému dávkovači mýdla Dettol. Dáte jim do života to nejdůležitější – správné hygienické návyky! Zařízení automaticky dávkuje mýdlo a tím výrazně pomáhá snižovat riziko přenosu mikrobů. Systém dávkovače automaticky zaznamená ruce, aktivuje spínač a uvolní mýdlo. Dávkování je vakuované, takže náplň bude spotřebovaná téměř bez zbytku. Zařízení obsahuje mýdlo s vůní Aloe Vera, obohacenou o hydratační složky, které zanechávající pokožku čistou a hebkou. 

Bezdotykový dávkovač Dettol zakoupíte od  349,90 Kč/250 ml. Více informací o produktech Dettol naleznete na www.dettol.cz

Antibakteriální sprej Dettol zanechá domov čistý

“Dettol Power & Fresh antibakteriální víceúčelový sprej – Citron & limeta: Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.” 

 

Čistící antibakteriální sprej Dettol Power&Fresh je nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Díky dezinfekčnímu účinku zatočí nejen se špínou, ale zneškodní i bakterie a viry**. Svěží vůně citronu se zároveň postará o příjemnou a lehkou vůni vašeho domova. Antibakteriální sprej má trojí čistící sílu – bojuje s mastnotou, připálenými potravinami a nečistotami v koupelnách. Ničí 99,9 % bakterií a virů**, takže bude vašim nejlepším pomocníkem při každodenním úklidu. Aplikace ve formě spreje je totiž velmi jednoduchá a dostanete se do hůře dostupných míst. Je vhodný pro použití na kuchyňských plochách, sporácích, umyvadlech, toaletách sprchách, vanách a jiných tvrdých, neporézních površích. Během měsíce září navíc koupí produktu Dettol přispějete 3 koruny Nadačnímu fondu Kapka Naděje. Antibakteriální sprej Power&Fresh od značky Dettol koupíte za  109,90 Kč/500ml. Více informací o produktech Dettol  na www.dettol.cz.

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. 
*Nevztahuje se na volně prodejný lék Dettol 0,2% antiseptický sprej, 100ml
** Virus SARS-CoV-2, virus chřipky A (H1N1), Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli a Enterococcus hirae.

 

“Máme radost, že naši značku Dettol můžeme spojit právě s Nadačním fondem Kapka naděje. Společně tak můžeme chránit děti i dospělé před nečistotami, pomáhat jim dodržovat správné hygienické návyky a zároveň tímto způsobem i podpořit dobrou věc. Přejeme spoustu umytých rukou a úsměvů na tvářích.” Dodává za Dettol marketingová manažerka Marie Zmrhalová. 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.