Zakoupením produktů Dettol pomůžete nemocným dětem

Hygiena a ochrana zdraví je důležitá pro všechny: Dettol se proto i v roce 2023 spojuje s Kapkou naděje. Cíl je stále stejný ­– pomoci vážně nemocným lidem nejen v nemocnicích a šířit osvětu o důležitosti ochrany zdraví. Zapojit se může každý. Stačí kdykoliv v září v drogeriích a prodejnách nakoupit produkty Dettol. Z každého zakoupeného produktu získá Kapka naděje 3 Kč. *

V roce 2022 se díky zářijové kampani O Kapku lepší Dettol podařilo vybrat přes 616 tisíc korun. Projekt probíhal v Česku a na Slovensku. Navíc Dettol věnoval do nemocnic produkty v hodnotě 210 tisíc korun. 

V ROCE 2023 JE PATRONEM PROJEKTU ČTRNÁCTILETÝ MAREK

Mára byl jedním z pacientů Fakultní nemocnice Motol, kde působí a pomáhá Kapka naděje. Během jeho léčby se několikrát potkávali, a tak se jejich životní cesty propojily. I obyčejná rýma byla pro Máru velkým rizikem. Svůj boj s leukémií vyhrál nejen díky skvělé péči lékařů, ale i čistému domovu bez nebezpečných mikrobů. Hygienu mu pomáhají udržovat dezinfekční prostředky, jako má například značka Dettol, která už přes 80 let zabezpečuje zdraví rodin, a je tak neodmyslitelně spjatá s vizí čistého a bezpečného domova. Příběh Máry ukazuje, že Kapku naděje může potřebovat někdy každý, proto se s ní Dettol znovu spojuje a během celého září tak z každého prodaného produktu poputují 3 Kč do nadačního fondu.

Letošní cíl zůstává stejný – pomoci nejen nemocným lidem s usnadněním jejich léčby, ale také šířit prevenci v oblasti zdraví a hygieny široké veřejnosti. Je dokázáno, že se riziko různých onemocnění snižuje při dodržování hygienických pravidel a čistého prostředí. „Máme radost, že se můžeme spojit právě s Nadačním fondem Kapka naděje. Společně tak můžeme chránit děti i dospělé, pomáhat jim dodržovat správné hygienické návyky a zároveň tímto způsobem podpořit dobrou věc, což je pro nás to nejmenší,“ říká Marie Zmrhalová, marketingová manažerka značky Dettol.

Minulý rok se vybralo přes 616 tisíc korun

Důležitost prevence a edukace dokazuje i velmi úspěšný minulý ročník spolupráce. Zákazníci v Česku a na Slovensku svými nákupy přispěli více než 616 tisíc korun, čímž potvrdili, že ochrana zdraví je důležitá pro všechny bez rozdílu. Navíc putovaly do nemocnic produkty Dettol v hodnotě 210 tisíc korun, aby mohly pacientům snadněji zajistit potřebné hygienické prostředí. 

Trvání kampaně: 1. 9. 2023 – 30. 9. 2023

VÍCE O PRODUKTECH DETTOL

Bezdotykový dávkovač mýdla Dettol zajistí dětem dokonalou čistotu

Podpořte efektivnější a častější mytí rukou vašich dětí díky bezdotykovému dávkovači mýdla Dettol. Dáte jim do života to nejdůležitější – správné hygienické návyky! Zařízení automaticky dávkuje mýdlo a tím výrazně pomáhá snižovat riziko přenosu mikrobů. Systém dávkovače automaticky zaznamená ruce, aktivuje spínač a uvolní mýdlo. Dávkování je vakuované, takže náplň bude spotřebovaná téměř bez zbytku. Zařízení obsahuje mýdlo s vůní Aloe Vera, obohacenou o hydratační složky, které zanechávající pokožku čistou a hebkou. 

Bezdotykový dávkovač Dettol zakoupíte od  384,90 Kč/250 ml. Více informací o produktech Dettol naleznete na www.dettol.cz

Antibakteriální sprej Dettol zanechá domov čistý

“Dettol Power & Fresh antibakteriální víceúčelový sprej – Citron & limeta: Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.” 

Čistící antibakteriální sprej Dettol Power&Fresh je nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Díky dezinfekčnímu účinku zatočí nejen se špínou, ale zneškodní i bakterie a viry**. Svěží vůně citronu se zároveň postará o příjemnou a lehkou vůni vašeho domova. Antibakteriální sprej má trojí čistící sílu – bojuje s mastnotou, připálenými potravinami a nečistotami v koupelnách. Ničí 99,9 % bakterií a virů**, takže bude vašim nejlepším pomocníkem při každodenním úklidu. Aplikace ve formě spreje je totiž velmi jednoduchá a dostanete se do hůře dostupných míst. Je vhodný pro použití na kuchyňských plochách, sporácích, umyvadlech, toaletách sprchách, vanách a jiných tvrdých, neporézních površích. Během měsíce září navíc koupí produktu Dettol přispějete 3 koruny Nadačnímu fondu Kapka Naděje. Antibakteriální sprej Power&Fresh od značky Dettol koupíte za  114,90 Kč/500ml. Více informací o produktech Dettol  na www.dettol.cz.

Dettol Power & Fresh dezinfekční víceúčelové ubrousky – Citron ničí 99,9 % bakterií a virus onemocnění COVID-19 *** 

Chcete rychle a efektivně vydezinfikovat povrchy v domácnosti, ale na velký úklid nemáte čas? Díky ubrouskům Dettol Power & Fresh bude váš domov opět zářit čistotou. Jsou ideální pro okamžité odstranění nečistot, zničí až 99,9 % bakterií. Spolehnout se na ně můžete v kuchyni, koupelně či dětském pokoji. Váš domov tak může být stále hygienicky čistý. Jednoduše vyjměte ubrousek z obalu a použijte na co je třeba. 

Dezinfekční ubrousky Dettol by neměly chybět v žádné domácnosti, kde se dbá na hygienu a čistotu! V mžiku vás zbaví nečistot a prachu, a to jak na kuchyňské desce, ve dřezu, sprše, vaně či na umyvadle. Ubrousky neobsahují žádná bělidla, chlór, ani barviva. Přesto jsou vysoce účinné – ničí až 99,9 % bakterií a virus onemocnění COVID-19***, eliminují nebezpečí v podobě bakterií Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae. Ubrousky s citrónovou vůní zároveň odstraňují 90 % alergenů jako jsou pyly, prach a zvířecí srst. Snadno s nimi otřete pevné neporézní povrchy či elektroniku.

Dettol Power & Fresh dezinfekční víceúčelové ubrousky – Citron zakoupíte od 114,90 Kč /36 ks. Více informací o produktech Dettol naleznete na www.dettol.cz

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. 
*Nevztahuje se na volně prodejný lék Dettol 0,2% antiseptický sprej, 100ml. Platí v měsíci září 2023.
** Virus SARS-CoV-2, virus chřipky A (H1N1), Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli a Enterococcus hirae.
***Virus SARS-CoV-2, Staphylococcus aureus, MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Klebsiella pneumoniae. 

 

Kapka Naděje podporuje nejen desítky nemocnic v ČR, ale i vědecké výzkumy v oboru hematologie a onkologie. Pacienti se svými nemocemi mohou lépe bojovat a nejen domov je pro ně čistý a bezpečný.  „I kdyby naše činnost pomohla zachránit jen jediný život, tak to stojí za to. Velmi nas proto těší podpora značky Dettol a jsme vděční za to, že ve firemním sektoru máme silné partnery, kterým leží na srdci pomoc těm nejzranitelnějším,“ doplňuje zakladatelka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.