V Čechách jsou skvělí lidé. Představujeme O Kapku lepší rodinu

Celý tým Kapky naděje je dojatý z nové spolupráce, která začala v roce 2021, kdy nás oslovila malá firma prodávající interiérové dveře. Chuť pomáhat se od jedné firmy rozšířila do dalších dvou, které jsou rodinně spjaté.

„Jsme tři malé firmičky zaměřené na stavebnictví. I když všichni působíme na trhu jako samostatné jednotky, ve skutečnosti jsme propleteni. Zabýváme se montáží oken, vchodových dveří a všeho co se týká obvodových plášťů domů. Třetí nejmladší firma prodává svým zákazníkům izolace. Podpořit Kapku naděje napadlo mě. Nápad přišel na popud jedné místní firmy. A já si řekla: Proč nepomoci dobré věci. Po prvotních hovorech a emailech s Kapkou naděje jsem se doma setkala s vlnou nadšení. Kdy teda oba moji chlapi zareagovali naprosto dokonale a už jsme začínali vymýšlet jak začít spolupráci. A z jednoho malého návrhu na spolupráci jsme "O KAPKU LEPŠÍ RODINA." Dodala ke spolupráci Andrea Mohauptová, která je majitelkou firmy Dveře1.

Pokud tedy rekonstruujete nebo stavíte, nákupem u firem www.dvere1.cz, www.okna1.cz. www.izolace1.cz podpoříte společnosti, které přispívají Nadačnímu fondu Kapka naděje a pyšní se proto značkou: O Kapku lepší dveře, O Kapku lepší okna a O Kapku lepší izolace.

 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.