Dražba podepsané tenisové rakety Radka Štěpánka

Aukce podepsané tenisové rakety Radka Štěpánka rozšířila sérii dražeb v rámci charitativního projektu #POMAHAMEDRAZBOU, která se rozjela v červnu 2020, kdy se za krásných 21.500 Kč podařilo vydražit hokejové rukavice Davida Pastrňáka.  Celý výtěžek putuje Nadačnímu fondu Kapka naděje, který pomáhá nemocným dětem v jejich léčbě a letos slaví krásných 20 let svého fungování.

ZAPOJIT SE DO AUKCE O UNIKÁTNÍ TENISOVOU RAKETU RADKA ŠTĚPÁNKA měli zájemci od 23. července do 12. srpna. A byl to opravdu velký boj. Raketa byla po krásném zápolení vydražena za neuvěřitelných 27 150 Kč. Získal ji dražitel z obce Strání. Děkujeme! DRAŽIT A POMÁHAT BYLO MOŽNÉ ZDE: sportovniaukce.cz

„Radek Štěpánek je nejen skvělý tenista i trenér, ale  především srdcař, a to jak ve sportu, tak v osobním životě a proto je nám velkou ctí, že se připojil k našemu projektu #POMAHAMEDRAZBOU a my díky němu budeme moci podpořit nemocnice a zdravotní personál, kteří pomáhají nemocným dětem.“ Doplnil k projektu ředitel Nadačního fondu Kapka naděje.

Radek Štěpánek natočil pro Kapku naděje k projektu video. Nenechte si ho ujít:  

V rámci projektu #POMAHAMEDRAZBOU bude Kapka naděje do konce roku 2020 organizovat dražbu výjimečných předmětů a to od sportovního vybavení podepsaného jejím majitelem, přes unikátní produkty partnerů fondu a věcí, které Kapce věnují její podporovatelé, až po osobní předmět Venduly Pizingerové, zakladatelky fondu. Každá dražba bude trvat 20 dní. Výtěžek dražeb poputuje v celkové výši do fondu a bude z něho pořízeno potřebné vybavení do českých nemocnic a to zejména na pediatrická oddělení.

Dvacítka je otisknutá do délky trvání proto, že Nadační fond Kapky naděje slaví letos 20 let od svého založení.