Pořiď si produkt oblíbeného streamera a uděláš dobrý skutek

Kapka naděje se krom přímé podpory nemocnic snaží také osvětou oslovovat mladou generaci a daří se jí to i díky novým partnerům. Aktuálně se rozběhla nová spolupráce s Onyxx.cz, kde streameři prodávají svůj merchendising a z každého prodeje jde výtěžek Kapce naděje.

Onyxx.cz je eshopová platforma s prvky fundraisingu. Havní cíl v Onyxx je vytvořit komunitu streamerů a podporovat je, aby svůj úspěch použili k podpoře charitativních organizací a to zejména prodejem merche. Návyky při konzumaci obsahu se mění. Změna souvisí zejména s nástupem generací Y a Z a krom jiného vede k růstu popularity živě streamova­cích videí a jejich vlivu na společnost. Díky projektu Onyxx může být tedy tento vliv navíc také dobročinný. 

Jak je možné v rámci Onyxx.cz přispět?
Stačí provést jakýkoliv nákup vybraného merche na www.onyxx.cz. Každý nákup totiž pomáhá. Z jednotlivých produktů jde 10-100% zisku na charitu. Výši si určí samotný streamer.  

 

 „Celý tým Onyxx je velmi nadšen spoluprací s Kapkou naděje, jelikož nám to otevírá cestu k naším plánům vytvoření projektu, který bude pomáhat a nemohli jsme si přát lepšího partnera než právě Kapku. Naším cílem je přiblížit herní streamovací svět k charitativní činnosti, kdy mladší publikum bude mít pozitivní vliv na společnost. Doufáme, že tato spolupráce přinese do budoucna jen samá pozitiva.“ Uvedl za firmu Onyxx.cz k projektu Jaroslav Vomáčka.

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.