Dva truhláři vyrábí unikátní nábytek a podporují Kapku naděje

Také milujete vůni dřeva a originální dřevěný nábytek? Pak pro vás máme tip. Spojili jsme se s firmou Woodkami, která má ke dřevu vřelý vztah a ze svých zakázek navíc podporuje Kapku naděje.

Kdo stojí za Woodkami?

Dva kamarádi, kteří se truhlářskému řemeslu učili společně. Po škole se každý vydal svou cestou a rozvíjeli se v jiných oborech. Libor brusič a svářeč, David stromolezec. Po několika letech práce se rozhodli založit truhlářství a živit se tím, co milují. Pracují se dřevem a vymýšlí nové originální tvary.

Jako dva truhláři sdílí stejné nadšení pro práci a snaží se nabízet originální neokoukaný nábytek všem, kteří milují dřevo stejně jako oni, a chtějí mít doma něco nejen výjimečného, ale také kvalitního.

Na kvalitě si velice zakládají, proto na sobě stále pracují, vzdělávají se a učí se novým věcem. Truhlařině se věnují už 10 let. Svým zákazníkům nabízí výrobky dotažené do dokonalosti, které budou zdobit vaše domovy a dělat zákazníkům radost po dlouhá léta. Na jejich práci se můžete podívat na stránkách www.woodkami.cz.

Jak můžete přes Woodkami přispět na Kapku naděje?

V rámci objednání vámi zvolené zakázky dostanete na výběr, kam si přejete přispět. Zvolením Kapky naděje je cesta na podporu zásadních odvětví dětské medicíny zahájena. Pak už jen stačí zakázku převzít a zaplatit a je hotovo.

 

Každá kapka pomáhá

Zapojte se i vy a podpořte ty nejmenší.